26 Mayıs 2010 Çarşamba

Kim tutar seni

Bugün daha bi farkettim büyüdüğünü kızıcığımın. Arkadaşlarımla buluştuk Kalamış'da, koca kız gibi oturdu bizimle. Bi portakal suyu sipariş etti kendine. Evet, kendi siparişini kendi verir. Kafası karışık olduğu için 'Bi portakal suyu ikram edebilir miyim aaabicim!!':) der.





Bi sonraki buluşma adresimizi Çatana olarak belirledik ve ayrıldık. Nehircim'e rica minnet hadi bi de Shoe Tek'e uğrayıp öylece gidelim evimize dediiim ve Cadde'ye doğru uzandık.





Hava süper, cadde cıvıl cıvıl.. Arabanın içinde güzel güzel giden bizim hımbıl inip yürümek istedi milleti görünce. E hal böyle olunca biz de döküldük yollaraaaa.. Aman ne yürüdük ne yürüdük.





'Annecim eve gidelim mi artık, hı? Hemencecik üstümüzü değişir parka ineriz, hı? Ne dersin, hı? Onur Ege parktadır, hı? Derin'le Sarp bisiklete atlamıştır, hı? Seni bekliyorlardır, hı?'





Yok yok yok, ne dediysem olmadı. Bizim hımbıl bizim üşengeç bizim kucakçı oldu bi anda yürüyüş canavarı!



Yürü babam yürü, yürü babam yürü! Ne kadar desem Şaşkın'dan Göztepe'ye kadar aşağı yukarı.. Hızını alamayınca, iş çıkışı babasını da çağırdık!! Tamam oldu:)





Babası gelince soluğu dilimiz dışarda bi şekilde Köşebaşı'nda aldık. Nehircik sayesinde yaptığımız sağlıklı yürüyüşün ardından gelsin kebaplar gitsin rakılar:)



Günün sonunda daha doğrusu gecenin sonunda sızdı arabada her zamanki gibi..
Canım benim ne de olsa günün maratoncusuydu!



p.s. Bu hafta Tchibo'da temanın Plaj Modası olduğunu hatırlatmış mıydım hatırlamıyorum:)
Mutlaka uğrayın, süpper şeyler vaaaar..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...