13 Mayıs 2010 Perşembe

Caillou



Gülümsüyor
Şaşırıyor
Endişeleniyor
Üzülür gibi oluyor
Kahkaha atıyor
Tüm bunları Nehir Caillou'yu izlerken yaşıyor!





Zaten çok dikkatli bi kızdır Nehirkuş, gözlemcidir, etrafında olup bitenleri ve kişileri izler, ona göre önlem alır filan filan.
E mevzu Caillou olunca pür ve dikkat izliyor, kafayı çevirmeden!!



Caillou'nun büyüme maceralarını çok seviyor, kendi hayatına indirgiyor, 'aaaa Caillou gibiiii' diyor her benzer durumda, hayal gücünü zorluyor! İnanmazsınız şarkısını bile ezbere biliyor, ingisce hem de:)



Annesi ve babası kelimenin tam anlamıyla süpperler. Son derece sabırlı, ilgili, adil ve pozitif tipler. Böyle olunca da her ailede olduğu gibi orda da çocuk, ailesinin özelliklerini yansıtıyor!!





Yılın ailesi seçilseler hiç tuhaf kaçmaz! O derece yani.


Herşey çok güzel, miniğim sadece Caillou'nun babasını anlayamıyor arasıra! Babası kek yapmaya yardım ediyor zaman zaman, yemek hazırlıyor, bazen yediriyor, hatta ve hatta nadiren çamaşır:) Gerçekten!


Tabii bunlar Nehir'e arapça hatta urduca geliyor:) Ben de 'Rozi de var ya, kardeşi, o yüzden babası yardım ediyor, ne güzel' diyorum ama ıh ıh! Kabul etmiyor!





Ezber bozmuyor çocuk -çocuklar karışmasın Nehir çocuk- bi defasında babası meyve yıkarken mutfakta biraz fazla kaldı diye bi sinir bi şaşkınlık bi gariplik bi panik sanki birazdan dr Ayça gelecek 'olmaaaz, çekil babacııım, anneler yemek yapar, sen giiit' :) Hep böyle olmuştur zaten, kuzucuğuma söylediklerim değil onun gördükleri yer etmiştir!!



Neyse Nehircik Caillou'dan çok şey öğrendi, gündelik hayatında çok ortak şey buldu, onu izlerken hep mutlu oldu.
Umarım yakın zamanda başka kanala transfer olur da biz de mutlu oluruz!!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...