18 Nisan 2010 Pazar

Mutlu Nehircik

Mutlu kız bugün Nehirkız!
Musmutlu:) O ne demek be!
Babannesi ve dedesi geldiiiii.



Dedesinin uzaklardan getirdiği çüyokatayı bi güzel mideye indirdi! Bi de çabuk çabuk yedi kimse istemeden bi parça:) Hep öyle yapıyo zaten.


İnanılır gibi değil, biz bu kıza 2 yaşına kadar çüyokata ailesinden hiçbir türü vermedik, tadını bile bilmedi. 2. yaş gününde ilk kez pastasından yedi biz de b.ku yedik:) O günden bu yana yani yaklaşık bir yılda öyle bir yedi ki açığı çoktaaaan kapattı!



Babannesinin uzaklardan getirdiği pembiş tunik ve taytını giydi ve gitti sarıldı babannesine, hani teşekkür niteliğinde!



Şekilden şekile girdi, epeydir bu kadar gülmemişti, zaten bikaç zamandır pek gülmüyordu dedim ya sinirden, uyku sinirinden! Tahmin edeceğiniz gibi bugün de bu sebeple uyumadı! Ama çooook mutluydu..





Neyse yeni kostümüyle düştük yollara, balık yemeye, Suna'nın Yeri'ne..



Sanırım anası kılıklı olacak, denizden çıkan şeylere karşı! Kalamar delisi perikızı:) Siparişi verdikten sonra beklemeye hiç tahammülü yok, dolayısıyla beklerken de böyle fofoğraflar yakaladım..





Nehir'le ne kadar erken gidilebilirse gittik, ne kadar çabuk yenebilirse yedik ve koştuk eve doğru. Malum maç var ya babası şart koştu eeeeeenn geç 7'de evde olunacak, maç izlenecek ve FB maçı alacak:)





Babası erdi muradına tiryaki çıktı masanın tepesine..


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...